Teemusta sanottua

Teemu on asiantunteva ja kunnianhimoinen vaikuttaja, jolla on lämpimät ja hyvät vuorovaikutustaidot. SYL saisikin Teemusta empaattisen ja motivoituneen puheenjohtajan jolla on näkemystä ja kykyä huomioida koko korkeakoulukentän moninaisuus ja erityispiirteet

Tytti Tuppurainen
Eurooppa- ja omistajaohjausministeri
SDP:n Kansanedustaja, Oulu

Teemu on lämmin ja asiantunteva opiskelijoiden hyvän elämän puolustaja.
Tutustuimme Teemun toimiessa ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana. Hänen rakentava keskusteluote ja osaamisensa tekevät Teemusta hyvän puheenjohtajan johtavalle opiskelijaliikkeelle.

Mari-Leena Talvitie 
ympäristötekniikan DI
Kokoomuksen eduskuntaryhmän vpj
Kansanedustaja, Oulu

Opiskelijaliike hyötyisi valtavasti Teemun kaltaisesta johtajasta, sillä Teemu on sinnikäs opiskelijan toimivan arjen puolustaja. Etenkin koronan aikaan opiskelijoiden hyvinvoinnin merkityksen ymmärtäminen on koko kansakunnan tulevaisuuden menestymisen vaatimus.

Jenni Pitko
Arkkitehti
Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja
Kansanedustaja, Oulu

”Teemu pitää tärkeänä korkeakoulutuksen saavutettavuutta ja hän ymmärtää korkeakoulutuksen merkityksen niin paikallisessa kuin yhteiskunnallisessakin keskustelussa.

Hän huomioi työssään aidosti koko korkeakoulukentän ja tunnistaa erilaisten yliopistojen erityispiirteet ja haasteet, sekä koulutuksen merkityksen paikallisesti.

SYL:n 100-vuotisjuhlavuonna 2021 tulee korostaa koulutuksen ja sivistyksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa. Osaava ja sivistynyt Suomi menestyy. ”

Päivi Laajala
Oulun Kaupunginjohtaja
%d bloggaajaa tykkää tästä: