Teemusta sanottua

Teemu on profiloitunut hyvinvointikysymysten osaajana, jolla on rakentava tapa edistää asioita. Myös yliopiston näkökulmasta opiskelijoiden hyvinvointi on erittäin tärkeä asia, koska se luo perustan oppimiselle ja sujuvalle opiskelulle.

Helka-Liisa Hentilä
Koulutusrehtori, Oulun yliopisto

Teemu on asiantunteva ja ihmisläheinen toimija, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. SYL saa Teemusta  osaavan, monipuoliseen ja motivoituneen tulevaisuuden rakentajan.

Mari-Leena Talvitie
Kansansanedustaja, DI
Varapuheenjohtaja, Kansallinen Kokoomus

Teemu on innostava ja asiantunteva opiskelija-aktiivi, jonka on helppo pitää hyviä yhteyksiä päätöksentekijöihin oman muakavan persoonallisuutensa avulla. Teemu on selkeäsanainen, suoraselkäinen ja asioihin hyvin perehtynyt, luotan usein Teemun näkemyksiin.

Jenni Pitko
Arkkitehti
Kansanedustaja (vihr.), Oulu

”Oulusta tulee paljon hyviä, ja Teemu on yksi niistä. En anna suositustani puolueettomalle fyysikolle kevein perustein. Ensimmäinen ajatukseni Teemusta: mukava kaveri, joka tietää mistä puhuu. En ole myöhemmin joutunut muuttamaan käsitystäni”

Hanna Sarkkinen
kansanedustaja (vas.), Oulu, FM

Uskon, että oululaiselle ylioppilaskunta- ja opiskelijavaikuttamisen osaamiselle on kysyntää SYL:ssa. Korkeakouluyhteisö tarvitsee Teemun kaltaisia kyvykkäitä henkilöitä ajamaan tulevaisuuden tekijöiden asioita hyvinvointikysymyksissä.

Päivi Laajala

Oulun kaupunginjohtaja

Suomen ylioppilaskuntien liitto ansaitsee pohjoista voimaa ja pehmeitä arvoja. OYY:n Teemu Virtasella on osaamisen ohella näitä molempia.

Tytti Tuppurainen
kansanedustaja, ministeri
%d bloggaajaa tykkää tästä: